Alegerea celui mai bun service gsm

 

Telefoanele din ziua de astazi sunt din ce in ce mai sensibile si mai fragile. Nu vorbim strict de faptul ca daca le scapam fara sa avem folie sau husa, sansele sunt mari sa se sparga, dar ne referim si la componentele din interior. Atunci cand trebuie sa ducem telefonul la un service gsm, lucrurile nu sunt atat de simple, pentru ca nu trebuie sa ducem telefonul la primul service gsm care ne apare in cale, ci trebuie ales in functie de tipul de telefon pe care il avem, adica IOS sau Android. Daca nu sti care este cel mai bune service gsm pentru telefonul tau, in randurile urmatoare voi preciza cum sa alegi service-ul potrivit pentru telefonul tau si de ce, asa ca, ramai cu ochii pe randurile urmatoare. 

Telefoanele IOS sunt destul de sensibile si de pretentioasa, ceea ce inseamna ca au nevoie de o atentie mai mare in timpul reparatie. De aceea, nu este bine sa le ducem la un service gsm universal, pentru ca este posibil sa nu aiba instrumentele necesare reparatiei sau piesele si reparatie va dura mai mult. Este mai bine sa le ducem la un service gsm specializat in reparatii de Iphone. Asa ca, daca, de exemplu, ti s-a stricat bateria la Iphone 6, pentru o noua baterie este bine sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de Iphone, pentru a fi sigur ca telefonul tau primeste atentia si grija de care are nevoie. 

Daca ai un telefon Android, lucrurile nu sunt atat de dificile, dar asta nu inseamna ca poti sa mergi la primul service gsm dupa colt, dar poti sa mergi la un service gsm universal, indiferent de ce reparatie ai nevoie. 

Aceasta metoda este adresata doar celor au se pricep si care au tot ce este necesar pentru o reparatie de acasa. Deci da, poti sa iti repari telefonul de acasa singur, dar doar cu conditia de a avea tot ce este necesar pentru reparatii si sa te pricepi. In caz contrar, este mai bine sa mergi direct la un service, pentru ca sunt unele piese sensibile care nu trebuiesc atinse, iar daca le-ai atins, sansele sunt foarte mare sa fie schimbate, ceea ce inseamna ca in speranta de a economisi bani, vei ajunge sa platesti dublu. 

Cei norocosi care au telefonul in garantie su li s-a stricat, trebuie sa mearga la companie in baza bonului si a certificatului de garantie, iar costurile vor fi suportate de companie, iar tu nu vei plati nimic. 

Prin urmare, daca ai un Iphone, este bine sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de Iphone. Daca ai un Android poti sa mergi la service-uri universal. Dar indiferent de tipul de telefon pe care il ai, nu incerca sa il repari de acasa daca nu te pricepi si nu ai tot ce este necesar pentru reparatie, pentru ca s-ar putea sa platesti dublu. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *