Care sunt cele mai populare tipuri de fusta?

Fusta este una dintre cele mai indragite piese de vestimentatie de catre femei, iar acest lucru este lesne de inteles in conditiile in care femeile se simt mai sexy, mai atragatoare si au o mai mare incredere in propriile forte atunci cand poarta fuste dama.

Exista o multime de modele de fuste de dama, iar doamnele si domnisoarele isi pot indrepta atentia spre diferite magazine online, printre care si Concepto, pentru a-si alege o asemenea piesa vestimentara.

In urmatoarele randuri vom enumera cateva dintre cele mai populare tipuri de fuste spre care isi indreapta de regula femeile atentia.

Fusta creion

Fusta creion se prelungeste de la talie pana la genunchi. Acesta imbratiseaza corpul si este de obicei realizat din tesatura extensibila. Aceste tipuri de fuste sunt preferate de femeile sau fetele subtiri.

Acestea sunt taiate drept, motiv datorita caruia este dificil de a intra intr-o asemenea fusta pentru o femeie care are cateva kilograme in plus. Acestea sunt fuste ornamentale sau formale. Picioarele sunt decorate prin adaugarea de panglici colorate, franjuri etc.

Fusta cu bule

Creaza un efect de bule in partea inferioara a tivului, care este ascuns in spate. Bustul bulei este alcatuit dintr-o fusta exterioara care este adunata pe o captuseala. Articolele de imbracaminte cu bule arata cel mai bine in tesaturi destul de usoare, cum ar fi de exemplu tifonul.

Fusta circulara

Dupa cum sugereaza si numele, aceasta fusta arata ca un cerc atunci cand se deschide complet, prin urmare, o tesatura cu latimea maxima este necesara pentru aceste tipuri de fusta.

Tesatura este taiata intr-un cerc, ca o gogosa. Apoi elasticul este cusut pe partea de sus pentru a crea o talie. Cercul atarna chiar la talie si permite tesaturii sa se prinda frumos in jurul tau. Aceste fuste nu au nevoie de cusaturi laterale.

A-line

O astfel de fusta este montata la solduri si se extinde treptat spre tiv, dand impresia formei unei litere mari A. Masurarea taliei ramane aceeasi ca si in fusta simpla, dar plinatatea este adaugata la tiv, astfel incat circumferinta acesteia creste.

Daca se adauga mai multa plenitudine la nivelul taliei, atunci ea devine o fusta arsa. Este, de asemenea, unul dintre cele mai usoare articole de imbracaminte pentru incepatori. Are numai trei piese de model, un front, un spate si o talie.

Fusta adunata

Fustele adunate sunt dupa cum sugereaza numele fuste care se aduna la talie. De obicei, tesaturi subtiri sunt folosite pentru fabricarea acestor tipuri de fuste, deoarece acestea pot fi culese usor si nu exista dificultati in coaserea la nivelul taliei, in timp ce tesaturile voluminoase pot avea o plenitudine limitata, deoarece va fi dificil sa le lipiti de talie.

Pentru o buna fusta adunata, lungimea tesaturii in functie de lungimea fustei +2 “(pentru pliere) si latimea fustei trebuie sa fie de doua ori mai mare decat circumferinta taliei pentru colectare.

Fusta tivita

De asemenea, numite ca fuste stratificate, acestea sunt fuste care au straturi de tesatura atasate unul la celalalt la hemline. Lungimea si latimea fiecarui strat pot fi identice sau pot varia. Fiecare ofera un aspect diferit. Tesatura folosita poate sau nu sa fie aceeasi. Friblele pot fi de asemenea atasate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *