Cele mai frumoase locuri de vizitat in Mauritius

In ultimii ani, din ce in ce mai multi romani au optat pentru destinatii de vacanta exotice, iar Mauritius reprezinta locul ideal pentru o vacanta de acest gen. In plus, Mauritius este o destinatie de luna de miere populara si un spot de lux pentru celebritati.

Putem spune de-asemenea despre Mauritius ca este acum o destinatie de inalta clasa care propune servicii de top in numeroasele sale hoteluri de lux, vile de inalta clasa si bungalouri, asa ca Travel Matters va poate ajuta sa vizitati aceste locuri minunate.

Mauritius, intr-adevar, nu va poate surprinde doar cu cele mai frumoase plaje, ci are multe puncte de vizitat, situri istorice si paduri infloritoare care urmeaza sa fie vazute. Daca intentionati sa vizitati fiecare colt al insulei Mauritius, inchiriati o masina si vizitati-o la propriul ritm.

Iata in cele ce urmeaza cele mai spectaculoase locuri de vizitat in Mauritius:

Le Morne

Le Morne Brabant, aflat in sudul insulei, este un loc abia locuit. Este in mare parte inconjurata de hoteluri. Acolo veti avea sansa de a vedea Muntele Le Morne, clasificat drept patrimoniu mondial, un varf unic incapsuland atat de mult din istoria lui Mauritius in el.

Muntele era locul ideal pentru sclavi ca sa scape de stapanii lor. Locul este plin de puncte de vedere frumoase peste coasta de vest a insulei si peste partea de sud a insulei.

Parcul National Gorjul Negru

Un parc national care se intinde pe o suprafata de 6574 de hectare de paduri si faunei salbatice, care acopera 3,5% din suprafata terestra a Mauritiusului si include o serie de ecosisteme. Aceasta padure densa gazduieste peste 300 de specii de plante cu flori.

Vreti sa vedeti una dintre cele mai rare pasari din lume? Parcul national este cel mai bun pariu, deoarece este habitatul porumbelului roz, o pasare endemica pentru Mauritius, care a ajuns aproape la disparitie.

Parcul national propune o serie de trasee de drumetii lungi pentru cei care iubesc natura. Pentru vizitatorii care iubesc exteriorul, raurile negre sunt un loc ideal pentru a va lasa purtati de setul de privelisti panoramice ale peisajului insulei, inclusiv visuri, chei, varfuri si cascade.

Chamarel

Chamarel este un mic sat situat in cartierul Savanne. Chamarel atrage mult, deoarece veti avea sansa de a vizita locurile frumoase din vecinatatea sa – cea mai mare cascada din Mauritius la 100 de metri si pamanturile cu 7 culori. Cascadele Chamarel sunt la fel de impresionante ca o cascada pe care o veti gasi oriunde si reprezinta un loc perfect.

Urcarea pe scari pana la platforma de vizionare dezvaluie o priveliste impresionanta, pe masura ce atinge piscina la 100 de metri mai jos. “Pamantul cu sapte culori”, format din dune de nisip de diferite culori distincte, inclusiv rosii, maro si purpuri, vor impresiona mai mult de unul. Acest fenomen se datoreaza racirii, la temperaturi diferite, a rocilor vulcanice care au dus la dune de diferite culori.

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre cele mai frumoase si dintre cele mai interesante locuri pe care le puteti vizita atunci cand alegeti sa petreceti o vacanta de vis in Mauritius. Cu siguranta este indicat ca daca situatia financiara va permite, sa vizitati cel putin odata in viata Mauritius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *