De ce ne-am indragostit iremediabil de CognitiveSEO?

Este o intreaga poveste despre cum am ajuns sa ma indragostesc iremediabil de CognitiveSEO. In ordine cronologica in prima faza am intrat pe promotii softuri SEO unde am gasit un pachet mai mare de instrumente SEO la care ma puteam abona.

Am decis sa imi fac abonament pentru ca pretul este mai mult decat mic raportat la cele peste 40 de utilitare SEO la care am acces. Si am inceput sa testez. Asa am descoperit Cognitive SEO despre care urmeaza sa discutam.

Cu ajutorul utilitarului pot gasi linkurile nefiresti care pot fi foarte usor penalizate de motorul de cautare – pur si simplu, daca o legatura incalca liniile directoare ale oricarui motor de cautare, atunci este o legatura nefireasca si va fi necesar sa o ajustezi corespunzator astfel incat sa fie bine.

Pentru exemplul mentionat mai sus, motivele mentionate sunt mai inclinate spre legatura care este “nefireasca”.

In afara de faptul ca aveti autoritate Extreme Low, legatura este considerata nenaturala deoarece provine dintr-un director web (care, in general, este automat considerat prost datorita scopului perceput de manipulare a clasamentelor motoarelor de cautare) si pentru ca link-ul apare in numar mare in profilul unui site.

Lucrul interesant al acestui instrument este ca va permite sa creati liste de link-uri nenaturale la care va puteti referi atunci cand doriti sa eliminati linkurile fie prin contactarea proprietarului site-ului si eliminarea sau exportul si incarcarea unui fisier Google Disavow in Disavow Instrument. Este atat de simplu sa aveti un site perfect din punctul de vedere al motorului de cautare.

Dar asteptati … putem sa fim siguri ca instrumentul clasifica corect toate legaturile? Daca ati facut o verificare manuala si ati gasit cateva linkuri care au fost clasificate incorect, le puteti edita manual. Nu trebuie sa va bazati complet pe faptul ca instrumentul este 100% corect.

Deci, ce este minunat despre acest instrument?

Ar fi interfata usor de utilizat. Datele prezentate nu sunt aglomerate si pot fi usor de inteles. Navigarea in jurul optiunilor este foarte usoara. Pentru acest instrument, nu trebuie sa cititi un set de instructiuni inainte de a-l utiliza.

Exista, de asemenea, o multitudine de date furnizate. Toate link-urile sunt analizate si clasificate automat de instrument. Tot ce trebuie sa stiti la ce clasificare apartin legaturile dvs. este acolo. Nu va faceti griji cu privire la toate datele prezentate, deoarece puteti, de asemenea, sa filtrati cu usurinta datele pe care doriti sa le vedeti.

As spune ca este nevoie de imbunatatire in departamentul de precizie al analizei. Instrumentul inca nu este la fel de precis cum ma astept sa fie. Intr-una din campaniile mele, au existat link-uri de intrare dintr-un blog pe care l-am facut, care au fost considerate a fi nenaturale.

Motivele prezentate au fost continuturi subtiri si legaturi extreme la nivel de site. Pot sa garantez ca blogul meu nu are continut subtire si ca majoritatea legaturilor nu sunt la nivel de site-uri, ci sunt in continut.

Cu toate acestea, in general acest instrument este perfect pentru cele mai multe campanii de SEO si il recomand tuturor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *