De ce sunt utile termostatele wireless?

Incalzirea si racirea reprezinta aproape jumatate din costurile de energie ale casei dvs.  Un termostat inteligent ofera atat automatizare, cat si un control mai mare asupra temperaturii si climatului dvs. de acasa, care va poate economisi un pachet de facturare a energiei.

Dar conexiunea Wi-Fi a unui termostat inteligent permite mult mai mult decat automatizarea temperaturii – exista o multime de beneficii pentru a detine unul!

Pentru a va convinge de faptul ca aveti si dvs. nevoie acasa de un termostat wireless, in continuarea acestui articol veti descoperi cateva beneficii pe care vi le va oferi un termostat wireless.

Nu mai exista posibilitatea unei erori umane

Termostatele inteligente invata programul si preferintele dvs., usurand eficienta energetica, insa pentru asta trebuie sa permiteti ca termostatul sa se ocupe de scaderea si cresterea temperaturii in timp ce veniti si plecati.

Termostatul dvs. inteligent este ca o fereastra in casa dvs. pentru ca va permite sa verificati prin aplicatia insotitoare ce se intampla in timp ce sunteti departe de casa. Mai exact, puteti folosi un asemenea termostat pentru a vedea daca caldura functioneaza (si la ce temperatura).

Aveti o a doua casa? Un termostat inteligent este o modalitate foarte buna de a confirma ca locul functioneaza fara probleme in timp ce va aflati departe.

Reglati temperatura de oriunde

Veniti acasa mai devreme de la serviciu? Tocmai ce sositi din calatorie si va indreptati spre casa de la aeroport? Inca sunteti in pat si doar doriti sa fie putin mai cald in casa? Daca aveti dispozitivul mobil la indemana, aveti controlul asupra termostatului! Asadar, acesta este un alt mare avantaj pe care vi-l ofera un termostat wireless.

Obtineti alerte prin e-mail

Veti primi pe email alerte in cazul in care temperatura din casa dvs. se incadreaza sau in crestere in afara intervalului pre-determinat. Daca termostatul dvs. este deconectat de la reteaua sa, probabil din cauza unei intreruperi a alimentarii cu energie electrica, puteti fi informat si despre acest lucru.

Economisiti energie

Un alt mare avantaj pe care vi-l poate oferi un termostat wireless de la Salus Controls 2019 este acela ca puteti sa economisiti foarte multa energie, pentru ca veti programa o temperatura ridicata in casa doar cand va intoarceti spre casa de la servici. In acest fel, nu va mai fi nevoie ca sistemul de incalzire sa functioneze pe tot parcursul zilei, atunci cand nu va aflati acasa.

Se programeaza cu usurinta

Termostatele inteligente sunt usor de utilizat, datorita design-urilor moderne ale ecranului si aplicatiilor companionului cu o inalta calitate. Daca ati avut de-a face cu termostate programabile in trecut, va veti bucura de aceasta noua generatie de termostate bine concepute care se gasesc pe piata in prezent.

Asadar, acestea sunt cateva dintre caracteristicile pe care le puteti utiliza in momentul in care va indreptati atentia spre un termostat wireless. Tinand cont de aceste caracteristici, putem spune ca a sosit timpul ca si dvs. sa treceti in era moderna, sa va imprieteniti mai mult cu tehnologia si sa optati pentru un termostat wireless.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *