Este rusinos sa practic videochatul?

In Romania exista foarte multe femei care nu sunt multumite de locul de munca pe care il au, atat datorita activitatii pe care o desfasoara in viata de zi cu zi la servici, cat si datorita salariului mult prea mic pe care il incaseaza lunar.

Tinand cont de aceste detalii, este cat se poate de firesc ca femeile aflate in aceasta situatie sa isi doreasca un loc de munca mai bun, iar foarte multe doamne si domnisoare se gandesc sa isi incerce norocul in industria videochatului.

Multe femei si-ar dori sa lucreze in cel mai bun studio videochat din Bucuresti, insa nu aplica pentru un asemenea job deoarece le este teama de gura lumii si de faptul ca vor fi privite cu alti ochi in societate.

Alte femei se intreaba “Este rusinos sa practic videochatul?” si cauta raspunsuri pentru aceasta intrebare, asa ca vom discuta in continuare despre acest aspect.

Asadar, primul amanunt important pe care il vom mentiona este acela ca locurile de munca din industria videochatului sunt perfect legale in Romania, conform legii Nr. 196/2003 si a completarilor ulterioare din legea Nr. 496/2004.

Apoi, mentionam faptul ca fetele care practica videochatul au toate taxele platite la zi, iar aici mentionam si asigurarea medicala dar si contributiile sociale.

Asadar, dupa cum se poate vedea, in ceea ce priveste legalitatea, nu exista nici o problema privind locurile de munca din industria videochatului, asa ca NU, nu este rusinos ca fetele sa practice videochatul.

Fetele care practica videochatul discuta cu clientii online, in fata camerei web, nu se intalnesc cu acestia, nu pot face schimb de date cu acestia, asa ca nu exista nici un motiv pentru care sa spunem ca locurile de munca din industria videochatului sunt rusinoase.

In plus, de multe ori, fetele din aceasta industrie nici macar nu se dezbraca in fata camerei web, ci poarta pur si simplu discutii cu clientii, mai ales daca discutam despre videochatul non-adult.

In ceea ce priveste persoanele care privesc cu ochi rai videochatul, mentionam faptul ca acestea fie sunt prost informate, fie sunt frustrate de faptul ca modelele videochat castiga foarte multi bani in fiecare luna.

In ceea ce priveste partea financiara, mentionam faptul ca este adevarat ca din videochat se castiga bani multi, insa fetele care practica videochatul trebuie sa munceasca foarte mult pentru acesti bani.

Nimeni nu plateste fetele care fac videochat fara ca acestea sa merite banii, asa ca pentru un salariu cat mai mare, modelele videochat tebuie sa munceasca minim 8 ore pe zi, 20 de zile pe luna, exact ca si in alt domeniu de activitate.

Avantajul insa pe care il au fetele care lucreaza in aceasta industrie este acela ca au posibilitatea de a-si organiza timpul in functie de bunul plac, astfel ca pot sa lucreze dimineata, la amiaz sau seara.

Asadar, pentru a le oferi scurt si la obiect un raspuns tuturor femeilor care isi doresc o cariera in industria videochatului, insa le este teama de gura lumii, raspunsul este ca nu este nimic rusinos in a face videochat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *