Model mai vechi sau mai nou de Samsung

Daca vrei sa iti cumperi un telefon nou de la Samsung, dar inca nu esti hotarat ce model vrei, mai intai de toate trebuie sa iti stabilesti bugetul pe care vrei sa il aloci cumpararii telefonului, dar si necesitatile si nevoile pe care vrei ca acesta sa le indeplineasca, sa le rezolve. Daca nu ai nevoie de un telefon chiar atat de performant, poti sa optezi pentru un model mai vechi, dar daca vrei sa faci poze uluitoare, daca vrei sa ai o memorie foarte mare ca sa iti incapa toate fisierele si documentele. 

Asa ca, prima si prima oara va trebui sa stabilesti banii pe care esti dispus sa ii aloci pentru cumpararea telefonului, dar si necesitatile si nevoile pe care vrei sa le rezolvi. Alt criteriu pe care ar trebui sa il ai in vedere este costul reparatiilor. De obicei, o reparatie la un telefon nou este mai scumpa decat o reparatie la un model mai vechi. De exemplu, daca ai un Samsung Galaxy A5 2015 si l-ai scapat si nu ai avut o folie de protectie pe el, este foarte posibil ca ecranul sa se fi spart si vei avea nevoie de o inlocuire a sticlei la Samsung Galaxy A5 2015. Ce este drept, este faptul ca te va costa o suma destul de mare de bani, doar ca nu va fi la fel de mare ca o inlocuire a sticlei la un Samsung Galaxy S20. 

Mai trebuie sa ai in vedere faptul ca daca iti cumperi un telefon mai vechi de doi sau trei ani, actualizarile de securitate nu se vor mai face si este destul de expus pericolelor, iar software-ul fiind mai vechi, s-ar putea sa ai probleme destul de mari. Telefonul mai nou nu va intampina probleme chiar atat de repede, software-ul nu va avea probleme, iar actualizarile de securitate vor avea loc regulat pentru a te proteja de hackeri. 

Daca vrei un telefon pe care sa il folosesti la activitatile din fiecare zi, ar fi bine daca te-ai orienta catre un model mai nou, care are o camera foarte buna care realizeaza unele dintre cele mai bune fotografii, care are o memorie mult mai mare, astfel incat sa iti incapa toate pozele, toate fisierele si documentele. 

Daca ai nevoie doar de un telefon pentru a-l folosi pentru apeluri, pentru a trimite mesaje sau pentru a fi in grupurile de whatsapp, poti sa te orientezi catre un model mai vechi daca nu ai preferinte la o camera foarte buna sau o memorie foarte mare. 

Prin urmare, daca vrei sa iti cumperi un telefon pe care sa il folosesti in fiecare zi, poti sa optezi catre modele mai noi, mai bune, mai performante, dar daca ai nevoie de un telefon pentru a-ti rezolva necesitatile de baza, nu are rost sa cheltuiesti atat de mult si poti alege un model mai vechi. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *