NOKIA 6300 gratis de la romtelecom

Nu este nicidecum o glumă de 1 aprilie, în urmă cu ceva timp scriam un post sau altul despre cum şi de ce am hotărât să renunţ la clicknet în favoarea net-ului de la RDS.
Iată cum am intrat în posesia telefonului Nokia. La vreo 3 zile după ce am anunţat telefonic cererea de renunţare la clicknet (nu vroiam să renunţ şi la telefonul fix), m-a sunat o tanti de la departamentul rezilieri care n-a reuşit să mă convingă să mă răzgândesc în ceea ce priveşte clicknet-ul şi mi-a făcut oferta “un nokia 6300 gratis” în schimbul prelungirii cu doi a contractului doar pentru telefonul fix rămas (!), pe care oricum nu am avut de gând să-l desfiinţez.
Doar aşa ca să fie ei siguri că nu îmi vin mâine ceva păsărici la cap să zic că nu mai îmi trebuie nici telefon fix de la ei.
Am fost de acord după ce m-am documentat în legătură cu telefonul.
Tanti a mai pomenit ceva despre faptul că oferta se aplică doar clienţilor serioşi, adică celor care i-au umflat de bani la greu de-a lungul anilor, mai exact care au plătit fest facturi mai mari de 60 de RON, nu ştiu cât timp. Dar oare cine nu le plăteşte mai mult de 60 RON/lună, mai ales dacă ai şi net de la ei sau vorbeşti la telefon moderat, să nu zic strictul necesar, este imposibil să plăteşti mai puţin.
Ieri am fost la sediul lor din Arad de pe bulevardul Revoluţiei, am semnat prelungirea pentru fix şi am ridicat telefonul nokia, care are nişte performanţe deloc de neglijat, specificaţiile mai jos.
Tips &Tricks!
Şi dumneavoastră puteţi face la fel, bineinteles dacă nu vă aflaţi cu ei în vreo perioadă contractuală obligatorie, îi sunaţi la relaţii clienti şi le spuneţi că doriţi să renunţaţi la unul sau toate serviciile lor. În realitate nu doriţi acest lucru, dar ei vor sări singuri cu oferta!
O parte din banii care le-aţi dat de-a lungul timpului, se pot întoarce în buzunarul dumneavoastră!

nokia6300

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *