Noua eticheta de nunta: Cinci reguli pe care le poti distruge

In aceste zile, gazduirea unei nunti poate fi un lucru intimidant si greu de planificat. Cerul este intr-adevar limita la un astfel de eveniment. Exista traditii vechi de luat in considerare, idei noi la care sa ne gandim si, bneinteles, preferintele personale pe care nu le putem exclude. Daca sunteti in cautarea unui ghid al normelor de urmat si al celor peste care puteti sari, ati ajuns unde trebuie.

Regula veche: Parintii mirelui platesc nunta
Regula noua: In medie, cuplurile din zilele noastre sunt mai sudate, mai independente financiar, si mai increzatoare cu privire la propriul stil atunci cand cand se decid sa se casatoreasca. Sunt mai capabili si mai dornici pentru a produce, planifica si executa cu bine un astfel de eveniment, iar ajutorul din exterior nu este neaparat.

Regula veche: Fiecare oaspete vine insotit
Regula noua: Atata timp cat oamenii se cunoasc intre ei, nu ezitati sa schimbati lucrurile. Sotii si partenerii ar trebui sa vina intotdeauna impreuna la o nunta, dar prietenii nu sunt obligati in mod automat. Insa, daca inviti pe cineva care nu va sti pe nimeni la nunta ar fi dragut sa extinzi invitatia si sa lasi persoana repectiva sa aduca un prieten.

cuplu23

Regula veche: Un registru in intregime practic
Regula noua: Inregistreaza in lista de daruri lucrurile pe care le doriti ca si cuplu, nu doar cele de care ai nevoie. De asemenea, ia in considerare registre alternative, pentru a da oaspetilor posibilitatea de a va darui o excursie, un card cadou sau activitati experientiale. Fiti sincer cu personalitatile voastre si cu stilul vostru, ca si cuplu.

Regula veche: Rochia lunga, alba, de mireasa
Regula noua: Poarta o rochie care simti ca ti se potriveste, fie ca este vorba de una scurta, in tonuri de albastru sau pantaloni. Costumele si salopetele sunt perfecte pentru mireasa moderna avangardista. Rochiile scurte din dantele sunt facute pentru o nunta relaxata pe plaja. Daca sunteti gazdele unei nunti de seara, dramatice, bijuteriile pot lua locul tortului. Nu te multumi cu o rochie traditionala in cazul in care nu te simti si nu arati uimitor in aceasta. Este ziua nuntii tale la urma urmei, asa ca trebuie sa te simti cel mai bine!

Regula veche: Plecarea imediata in luna de miere
Regula noua: Cele mai multe cupluri moderne au o viata ocupata si locuri de munca exigente, la care trebuie sa revina la scurt timp dupa incheierea festivitatilor de nunta. Daca nu aveti timp sa plecatiintr-o adevarata luna de miere, luati in considerare evadarea imediata intr-o excursie gen mini-luna de miere, dupa nunta, iar apoi planificati o calatorie extinsa pentru atunci cand ambii soti va puteti lua concediu pentru a va concentra doar pe distractie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *