Petrecerea ta, mai reusita cu ghirlande din flori

Nu stim cati dintre voi nu ati admirat vreodata acele ghirlande din flori purtate la gat de frumoasele hawaiene, la dansurile pe care le vedem in filme sau prin spectacole tematice. Intens colorate, in nuante exotice, acestea au darul de a da un alt aer nu doar dansurilor in sine, ci si petrecerilor, in ansamblul lor.

Ei, bine, toate acestea pot fi acum prezente si la petrecerea ta, nu doar una in stil hawaian, ci de orice alt tip. Caci, indiferent ca e vara sau iarna, o ghirlanda din flori va putea oricand sa fie purtata fie la gatul petrecaretilor, fie sa infrumuseteze un decor care, in alte conditii, ar fi fost unul de-a dreptul sterp.

Intrebarea este insa de unde ai putea sa procuri astfel de ghirlande din flori? Dupa stiinta noastra, florarile nu prea vand asa ceva, din dorinta de a nu se complica prea mult, iar magazine de profil nu prea gasesti.

Caci, daca vei intra intr-un magazin de decoratiuni de interior, vei gasi rame pentru tablouri, ceasuri de perete sau lumanari parfumate, insa mai putin ghirlande din flori.

Naturale sau artificiale?

Iar daca ne-am hotarat ca la petrecerea noastra vom dori sa avem in decor ghirlande de flori, va trebui sa stim ca acestea nu sunt confectionate doar din flori naturale. Acestea din urma au darul de a da un aer de prospetime incaperii, intregind practic un decor in care avem deja niste aranjamente florale pe masura.

Ca orice lucru trecator insa, si ghirlandele din flori naturale au o durata de viata extrem de limitata. Indiferent ca sunt confectionate din orhidee sau alte flori de sezon, aceste accesorii minunate se pot ofili dupa doar cateva zile, iar grandioasa ghirlanda sa devina in curand un sirag de frunze uscate.

Acesta este motivul pentru care, pe piata, au inceput sa fie tot mai cautate in ultima perioada ghirlandele din flori artificiale. Acestea au o durata de viata mai mare, singura lor problema fiind deteriorarea in timpul manevrarii .

Frunze in culorile toamnei

Dincolo de ghirlandele din flori insa, la fel de cautate sunt ghirlandele din frunze. Si aici, dilema natural/artificial poate fi inlaturata daca stim cu adevarat care este scopul pentru care am optat pentru acest accesoriu beauty.

In principiu, daca dorim frunze naturale, s-ar putea ca prelucrarea acestora sa necesita o munca laborioasa foarte scumpa. In schimb, o ghirlanda din frunze artificiale va putea fi folosita pe post de decor in orice situatie si in orice anotimp. Iar pretul scazut o va face, cu siguranta, mai atragatoare decat o ghirlanda din flori naturale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *